Кожного день українські військові здійснюють подвиг, борючись зі збожеволілими військами рф. Наші хлопці впевнено наближають перемогу України крок за кроком, день за днем.

Але орки путіна не вгамовуються, намагаючись йти в атаки. Пресслужба ЗСУ на своїй сторінці у Facebook повідомляли про чергову таку спробу.

Російські війська зробили спробу штурму позицій українських захисників в районі нашої оборони на Донецькому напрямку.

Ворожій атаці передував нічний обстріл з мінометів, танків, артилерії та гранатометів. Після цього вранці на горизонті з'явилася бронетехніка і піхота кафірів.

Українські воїни батальйону "Сармат" рішуче зустріли загарбників вогнем з протитанкових засобів, мінометів та стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В результаті битви був знищений один російський танк, вогневі засоби і жива сила противника.

У комменаріях українці гаряче дякують воїнам батальйону "Сармат:

"Слава ВСУ, хлопці нехай вас Бог захищає, повертайтеся додому", "Бережіть себе. Перемога тільки за Україною", "Низький уклін вам наші рідненькі. Бережи Вас Боже. Ви найкращі наші герої", "Спасибі за мужність"...

Нагадаємо, що 20-річні Назар і Влад з батальйону "Привиди Києва" показали, як знищувати армію рф: "Як ніби Call of Duty без збереження".

Раніше ми повідомляли, що окупанти рф панічно бояться згадки про Чорнобаївку, Арестовичу буде з чого сміятися.

Також стало відомо, що у ЗСУ відмели існування "Привида Києва", це не Степан Тарабалка і взагалі не людина.