За більш ніж 2 місяці повномасштабної війни, яку розгорнула рф в Україні весь світ переконався в підлості і ницості армії путіна.

На шляху до своїх цілей вони не гребують нічим: катують людей. ґвалтують підлітків і дітей, їздять по тілах танками... Кожного дня ми дізнаємося жахливі подробиці їх звірств.

Але ось стало відомо про ще один план, який, певний час тому, вони вже реалізовували на території Донбасу, а тепер надумали повторити, але українці їм завадили.

Про це повідомляє речник СБУ Артем Дехтяренко.

Артем Дехтяренко, скріншот з відео
Артем Дехтяренко, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

СБУ знешкодила ворожу ДРГ, яка готувала теракт на території Росії або Білорусі. Вони збиралися збити пасажирський літак.

Агенти Генштабу ЗС рф планували обстріляти цивільний борт з переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger і звинуватити в цьому Україну і наших партнерів. Щоб вкрасти і вивезти за кордон потрібний ПЗРК, представники спецслужб країни-агресора дали відповідне завдання своїй агентурній групі, якою керував росіянин Тютерев, позивний "Морпіх".

Вони намагалися втертися в довіру до ЗСУ, щоб отримати доступ до ПЗРК і для цього навіть здали позиції і переміщення "кадирівців". Всіх членів групи затримано.

Варто нагадати, що 17 липня 2014 року був збитий Боїнг MH17 із зенітно-ракетного комплексу (ЗРК) "Бук", що відноситься до 53-ї бригади ППО російських збройних сил в Курську і прибув на територію невизнаної "Донецької народної республіки". Загинуло 298 осіб.

знищення Боїнга MH17
знищення Боїнга MH17

Нагадаємо, що ВСУ відмели існування "Привида Києва", це не Степан Тарабалка і взагалі не людина.

Раніше ми повідомляли, що українкам показали українських військових, яким позаздрить і Бред Пітт.