Глава Миколаївської Військової адміністрації Віталій Кім вирішив в черговий раз висміяти росіян. Вони вирішили відсвяткувати День Перемоги заздалегідь, а це завжди погана прикмета.

Таке звернення чоловік записав у власному Telegram-каналі, де регулярно публікуються важливі новини, а також ролики із заявами чоловіка.

Цього разу Віталій Кім був вкрай здивований тим фактом, що росіяни вирішили святкувати 9 травня, і перетворюють це на "день ганьби". Найбільше його здивувало, що в Москві будуть задіяні літаки, дівчатка в "есесівській" формі і т.д. — що схоже на "якийсь сюр".

"Ніхто росіянам не говорив, що святкувати перемогу під час війни — це погана прикмета? Не уявляю, що вони там покажуть. Парад військових з холодильниками чи колони поцуплених вантажівок із зерном з Херсонської області? Ганебна війна...", - упевнений Віталій Кім.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вони попри свою явну поразку на фронті намагатимуться провести парад, адже для них це сакральна дата. Зокрема, зараз. Велика частина жителів впевнені, що в Україні все йде за планом, але, всі прекрасно розуміють, що це не так.

Віталій Кім. Фото: Youtube
Віталій Кім. Фото: Youtube

"Ганебна перемога, ганебна війна. Не можемо повторити? Дурдом"Сонечко". І, я так розумію, це ще будуть крутити всюди в той час, як вони вбивають мирних жителів?"- продовжив Віталій Кім.

Військовий парад в москві, фото: скріншот з відео
Військовий парад в москві, фото: скріншот з відео

До слова, 9 травня можливо Путін готує чергову провокацію. Зокрема, він може оголосити мобілізацію громадян, щоб ті вирушили на війну в Україні.

Нагадаємо, що українські артилеристи відправлятимуть ворога до Кобзона натовськими гаубицями, навчилися

Раніше повідомлялося, що в Москві сміливець випробував, чи правда автозаки так добре горять і жбурнув "Бандера-смузі"

Також, окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни-мер Бойченко