Стало відомо про те, що російські окупанти почали панікувати через злиті дані в СБУ. Переживають за своє майбутнє, якого немає.

Про це повідомляти СБУ, виклавши листування з друзями одного з "героїв" телефонних розмов.

Завдяки перехопленням розмов, російські окупанти стають відомими на весь світ. СБУ допомагає їм отримати "хвилину слави", однак, це не на їхню користь, адже скоро доведеться відповідати за всі скоєні злочини.

Не так давно була оприлюднена розмова окупанта Івана Клименка з матір'ю, де він хвалився, що їм потрібно всіх підряд вбивати в Україні, і країну просто потрібно витравити аж до Львова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Були також знайдені і його сторінки в соціальних мережах, де він у військовій формі і з нацистською символікою.

Після того, як він побачив запис своєї розмови на сторінках СБУ, сильно почав переживати, і почав питати у друзів, що вони про це думають.

- Привіт, Полін! Глянь, будь ласка, що там на мене СБУ в ютуб виклала.

- Запис дзвінка з твоєю матір'ю, в якій ти кажеш, що всіх переб'єш і переконуєш. Що ти е*лан і таких, як ти, потрібно віддати на міжнародний суд. Це, м'яко кажучи. Там твої фото, твої дані.

Інший друг теж не сильно підтримав товариша, і зазначив ще раз, що служба в армії - не жарт.

Після цього російський окупант почав активно шукати в інтернеті інформацію про те, скільки років він може отримати за пропаганду нацизму, але, від своїх слів відмовлятися не має наміру.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

"Іван, ось тобі новий квест: загугли, скільки тобі "світить" за порушення законів і звичаїв війни з міжнародного права", — порадили окупанту в СБУ.

Нагадаємо, що ЗСУ разом з Нацгвардією та Нацполіцією відбили низку населених пунктів на Харківщині

Раніше повідомлялося, що для закінчення війни є лише два варіанти, обидва не на руку Путіну-начальник ГУР Буданов

Також, Чорнобаївка здригнулася від страшного вибуху: чергова серія пригод окупантів