Жінка з Бучі розповіла жахливу історію. Благала окупантів застрелити її слідом за чоловіком, але, ті не послухалися. Жахлива історія, після якої ненависть до війни, а також до Росії сильно зростає.

Про це стало відомо завдяки матеріалу порталу The New York Times.

Зустрілася пара близько 20 років тому, коли жінка працювала в лікарні, а він прийшов полагодити дах. Першою зробила крок саме вона, коли ходила за ним на курилку. Зав'язалися стосунки за кілька тижнів, а закінчилися в одну мить, через постріл окупантів.

Ірина Абрамова, фото: NYT
Ірина Абрамова, фото: NYT

5 березня російські військові атакували будинок Ірини Абрамової, кинувши через вікно гранату. Почалася пожежа, і її з чоловіком вивели під дулом автомата на вулицю.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

З Олега зняли сорочку, поставили на коліна, і тут спогади обриваються. Єдине що після цього пам'ятає Ірина, як підбігла до чоловіка і схопила його за руку. У його вух була кров, і жінку охопила люта злість.

Ірина Абрамова, фото: NYT
Ірина Абрамова, фото: NYT

"Застреліть мене! Ну ж! Давайте! Застреліть мене і кота!" - кричала вона російським солдатам, байдуже нависали над нею. Вона була одягнена в халат і домашні тапочки, її будинок горів у неї за спиною. В руках жінка тримала тільки одного зі своїх котів.

Ірина Абрамова, фото: NYT
Ірина Абрамова, фото: NYT

Російський окупант тричі підносив зброю до її грудей, але так і не зміг натиснути на курок, про що Ірина вкрай шкодує по сьогоднішній день. Вона навіть замислювалася про самогубство.

Ірина Абрамова, фото: NYT
Ірина Абрамова, фото: NYT

"Відібрати власне життя не просто. І так я не зможу зустріти свого чоловіка на небесах", – додала вона.

Це тільки одна з історій, які відбувалися в Бучі, коли там звірствували російські окупанти. За березень вони вбили не менше 400 осіб, і кількість жертв з кожним днем зростає.

Ірина Абрамова, фото: NYT
Ірина Абрамова, фото: NYT

Тепер для Ірини Абрамової життя перетворилося на самотню рутину, адже вона втратила практично все - будинок, чоловіка, трьох домашніх вихованців, всі документи.

Ірина Абрамова, фото: NYT
Ірина Абрамова, фото: NYT

Також, щодня вона ходить на кладовищі до чоловіка, і приносить його улюблені ласощі.

"Привіт, моє сонце", - сказала вона одного разу, коли гладила фото Олега, яке поклала на могилу.

Нагадаємо, що військова еліта "другої армії світу" тікає від затятих ЗСУ, окупант скаржиться на знаменитих бойовиків

Раніше повідомлялося, що пропагандисти викрали ексмера Херсона Ніколаєнка, але він не заспівав під їх дудку

Також, рейтинг найнебезпечніших ворожих боєприпасів за версією ДСНС-ця інформація може врятувати вам життя