Стало відомо про те, що в Україну відправлять ще значну кількість військової техніки. Цього разу завдяки французам у нас з'являться САУ "CAESAR".

За останніми даними, ці установки вже почали вантажити для відправки в Україну, а це означає, що через кілька днів, при успішному транспортуванні, українські Збройні Сили України зможуть їх випробувати проти російських окупантів.

САУ CAESAR, фото: вільне джерело
САУ CAESAR, фото: вільне джерело

Як відомо, САУ" CAESAR " це самохідна артилерійська установка 155-мм для того. Щоб усунути живу силу, а також артилерійські батареї.

Крім усього цього, вона ідеально проходить по мінних полях, тому польові загородження дану установку абсолютно не злякають. Якщо потраплять в умілі руки, то буде дійсно страшно російським окупантам, і краще їм покинути українські території прямо зараз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

САУ CAESAR, фото: вільне джерело
САУ CAESAR, фото: вільне джерело

Рішення відправити відразу 12 одиниць техніки зі складу армії Франції було прийнято переобраним президентом Макроном. І раз вони вже готуються до відправки, значить 40 українських артилеристів пройшли експрес-навчання, і оволоділи новою зброєю.

Останнім часом весь світ почав більш посилено допомагати Україні в боротьбі з російськими окупантами, і тепер відправляють не тільки слова підтримки, а й багато важкого озброєння на додачу. Зробили це навіть ті, хто на початку вторгнення встав на нейтральну сторону, і просто спостерігав за тим, що відбувається.

САУ CAESAR, фото: вільне джерело
САУ CAESAR, фото: вільне джерело

Якщо все це продовжиться і надалі, то ЗСУ принесуть нам перемогу і мир зовсім скоро. Потрібно лише трохи почекати.

Нагадаємо, що не горить, так горить — у Росії згоріло майже чотири десятки вантажівок, підозрюють підпал

Раніше повідомлялося, що історія дівчини Марії з Маріуполя, яка разом з родиною пройшла через так звану "фільтрацію" окупантів

Також, окупанти в Луганській області продовжують знищувати все на своєму шляху