Стало відомо про те, що російські окупанти хочуть залишити зараз тимчасово окупований Херсон без таких соціальних мереж як Instagram і Facebook.

Як повідомляють росЗМІ, про це заявив Т.зв. "заступник голови ВЦА" Кирило Стремоусов. Доступ до цих соціальних мереж може виявитися перекритий, і жителі Херсонської області не зможу без VPN спокійно ними користуватися.

Пов'язано це з тим, що різні спільноти і акаунти там "дискредитують Регіон", ну, і звичайно пішла мова про те, що компанія Meta - "екстремісти", і їх діяльність спрямована на те, щоб "дестабілізувати ситуацію в області".

Херсон. Фото: YouTube
Херсон. Фото: YouTube

Чомусь той факт, що це саме росіяни зробили ситуацію в області жахливою, вони вирішили не враховувати. Залишається сподіватися, що цього не станеться, і місцеві жителі будуть продовжувати дізнаватися правду через соціальні мережі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мітинг у Херсоні, фото:  REUTERS
Мітинг у Херсоні, фото: REUTERS

До слова, російські окупанти щодня продовжують псувати життя жителям Херсона. Вони відключили український зв'язок повністю, щоб люди почали страждати, і не змогли зв'язатися з рідними, або ж почитати новини в Інтернеті. Через це багато жителів міста накопичувалися біля тих місць, де зв'язок ще залишався.

Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube
Стільниковий зв'язок. Фото: Youtube

Зараз, на щастя, українські оператори відновили роботу зв'язку, і жителі Херсонської області можуть користуватися нею спокійно.

Не можна не відзначити того, що жителі Херсона вже близько двох місяців перебувають під окупацією, але при цьому не здаються, і висловлюють свою думку про бажання залишатися частиною України, і ніякі нові республіки їм не потрібні.

Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube
Мітинг у Херсоні. Фото: Youtube

Нагадаємо, що окупанти готові труїти власних жителів смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну-плани провокацій

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про нову фазу російського вторгнення

Також, Міноборони показало захисниць, які тримають на своїх плечах Харків