Стало відомо про те, що в Чорному морі знаходиться на даний момент три кораблі, а також підводний човен окупантських військ. Вони в повній готовності до ракетних обстрілів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в оперативному командуванні південь у соціальній мережі Facebook. Там оперативно сповіщають про актуальну інформацію стосовно російської агресії.

За останньою інформацією, в акваторії Чорного моря на даний момент знаходиться три російських військових кораблі, а також один підводний човен, які готові завжди завдати ракетних ударів.

"Склад Корабельного угруповання рашистів у Чорному морі не змінюється. Три ракетні кораблі і один підводний човен знаходяться в готовності до нанесення ракетного удару, але наші сили оборони і засоби ППО цілодобово відстежують обстановку і в акваторії Чорного моря, і в повітрі, і на всіх стратегічних напрямках", — зазначив офіцер Владислав Назаров.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Після цього в мережі з'явилася інформація стосовно того, що Чорноморський флот Російської Федерації завдає удару по заводу "Азовсталь", що в Маріуполі. Вони роблять все для того, щоб захопити дану територію, але, це неможливо, так як Збройні Сили України тримають сильну оборону.

Морський флот, скріншот: YouTube
Морський флот, скріншот: YouTube

Вогонь ведеться з бойових кораблів флоту, який блокують міський порт. Не можна не відзначити того факту, що на території заводу знаходяться не тільки військові, а й цивільні. Багато хто у важкому стані, і постійні обстріли не дають можливості їх евакуювати.

Нагадаємо, що українців просять допомогти фіксувати злочини окупантів: створено спецпроект

Раніше повідомлялося, що ЗСУ пішли у контрнаступ: Залужний підтвердив, що женуть окупантів

Також, як працює система ППО, і чому вони так важливі для України: охороняють сон кожного