24 лютого 2022 року, коли армія рф напала на суверенну державу Україна, багато жителів нашої країни сподівалися, що у мирного населенні росії є хоча б совість.

Багато годин вбили всі українці на спроби донести колишнім "братам" справжній стан речей. Через кілька тижнів всі розчарувалися і переконалися в тому, що здорового глузду там, "за парєбрікам" мінімум.

Черговим доказом звірства росіян став їхній напад на українців у Нідерландах.

Війна в Україні. Фото: Youtube
Війна в Україні. Фото: Youtube

"Росіяни не дають спокою маріупольцям і українцям навіть за кордоном. Наші маріупольці, жінки і діти, які були евакуйовані і в підсумку розміщені в порту м. Роттердам в Нідерландах на великому лайнері, повідомляють, що вночі росіяни розбили всі автомобілі з українськими номерами, які були припарковано біля лайнера", - повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він повідомляє, що українці підозрюють, що це сталося через те, що в Нідерландах відмовилися обслуговувати російські судна.

Андрющенко переконаний, що ця ситуація є найкращою відповіддю на питання, чи винен тільки путін у війні з україно або все-таки всі росіяни.

"Поки не будуть скасовані візи для росіян - в Європі нікому не буде спокою",- підсумовує радник мера.

Нагадаємо, що у рф показали, як привітали інвалідів війни, нагородивши "кіло гречки" - стільки коштує нога.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ показали, як знищують російські танки, техніку і викурюють окупантів з окопів: "Зірвало башту".