Російські окупанти зовсім вижили з розуму, і розповіли на телебаченні про "взвод канібалів", який ховався в школі.

Російський журналіст Валентин Трушнін зайшов у зруйновану будівлю, в якій раніше навчалися діти. Це було до тих пір, поки російські окупанти не вирішили всіх "врятувати".

Пропагандист зняв новий сюжет, в якому в черговий раз пробив дно російської журналістики, якщо це можна так взагалі назвати. Вони тепер розповідають своїм громадянам, що вибили зі школи цілий взвод канібалів.

"Ми знаходимося в селі Новоселівка, яке частково зайняли наступаючі частини народної міліції "ДНР", і з цієї будівлі школи вибили взвод канібалів " - говорить кореспондент.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

На знайденій банці з тушонкою є напис" сепар Донецький, томлений з мощами Мотороли", на неї нанесена фотографія Героя" ДНР " Арсена Павлова (Мотороли). Датою "виготовлення" тушонки значиться 6 жовтня 1942-го року.

За словами Валентина Трушніна захисники ЗСУ харчувалися цією тушонкою, але потім були ліквідовані російськими загарбниками, коли намагалися втекти.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Примітно, що найсумніше в цій ситуації той факт, що росіяни перед телевізорами дійсно в це повірять.

Варто відзначити, що Арсен Павлов, який відомий як "Моторола", був командиром підрозділу "Спарта" "ДНР", і помер 16 жовтня 2016 року, коли в ліфт його будинку в Донецьку підклали вибуховий пристрій, який спрацював.

Нагадаємо, що Подоляк посміявся над розумовими здібностями росіян, які відмовилися від терміна "денацифікація"

Раніше повідомлялося, що Польща відгородилася від диктаторської Білорусі 5-ти метровим металевим парканом

Також, мріє, щоб мама воскресла: хлопчика з Маріуполя засипало в підвалі разом з батьком, але вони дивом вибралися