Російські окупанти масово скаржаться на своїх командирів, звинувачуючи їх у некомпетентності і боягузтві. Також загарбники не бажають більше воювати і хочуть скоріше покинути місце бойових дій. Про це стало відомо з чергового перехопленого дзвінка, який оприлюднило головне управління розвідки Міністерства оборони України в соцмережі facebook.

У черговому перехопленні телефонної розмови російський окупант, який знаходиться в окупованій території Харківської області розповів дружині, що реальна кількість жертв з їхнього боку набагато більше, ніж в офіційних зведеннях і заявив, що має намір скоріше покинути місце бойових дій.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Також він поскаржився на командирів, які ставлять нереальні завдання окупантам, через що їх ряди неабияк порідшали. За його словами з 800 осіб залишилося не більше 50.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я приїду, все розповім. Тут стільки людей погубили. Командири жодного разу не воювали. Вони ставлять такі завдання ... нас вже немає майже. Можливо, 50 чоловік з 800. Треба вибиратися звідси. Тому що тут тільки один вихід - або 200-й, або 300 - й", - розповів окупант.

Раніше Знай писав, російські пропагандисти зняли сюжет про "взвод канібалів" з України: харчувалися тушонкою часів Другої світової війни.

Також ми писали, росіяни напали на українців у Роттердамі і розбили всі автомобілі, - радник мера Маріуполя Андрющенко.

Нагадаємо, Подоляк посміявся над розумовими здібностями росіян, які відмовилися від терміна "денацифікація": "Важко вимовляти".