Служба безпеки України продовжує ефективно захищати країну від російської загрози. Так, цього разу вдалося взяти в полон 11 російських снайперів, які вели вогонь по українських позиціях. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

СБУ майстерно провела спеціальну операцію в Харківській області ході якої були взяті в полон 11 снайперів 115 полку так званої "ДНР". Вони активно обстрілювали українські позиції. Крім того, військова контррозвідка СБУ знешкодила ворожу ДРГ, що планувала диверсії на Хмельниччині. Учасники ДРГ також здійснювали відеофіксацію ракетних ударів окупантів по стратегічно важливих об'єктах.

СБУ. Фото: Facebook
СБУ. Фото: Facebook

"В ході спецоперації СБУ було взято в полон 11 російських снайперів. Затримані входили до складу так званого "115 полку ДНР", що обстрілював українські позиції", - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Службі безпеки зазначили, що щодня проводять спецоперації по всій країні, щоб захистити українців від впливу країни-агресора. Так, з початку війни було ліквідовано понад 140 ворожих ДРГ і викрито 4000 колаборантів.

Раніше інформаційний портал Знай писав, батько загиблого окупанта на крейсері " Москва "отримав пояснення від російської прокуратури: "Якими покидьками потрібно бути?".

Також наш портал інформував, російські пропагандисти зняли сюжет про "взвод канібалів" з України: харчувалися тушонкою часів Другої світової війни.

Крім того, наш портал інформував, росіяни напали на українців у Роттердамі і розбили всі автомобілі, - радник мера Маріуполя Андрющенко.