Рашисти нанесли цинічний авіаудар по школі у Білогорівці. Повідомляється про 60 загиблих та 30 травмованих.

Пожежу ліквідовували майже чотири години, потім проведено розбирання завалів та, на жаль, знайдені тіла двох загиблих. Евакуйовані з-під завалів 30 осіб, семеро з яких поранені. Влада припускає, що ймовірніше усі ті, а це 60 людей, хто перебував під уламками будівлі, загинули.

"Це справжні звірства "руського миру": цинічний обстріл школи із бомбосховищем, вбивство дітей в Привіллі. Росіянам неважливо, кого вбивати. Не може військового – вб’є беззахисну дитину," – сказав голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

авіаудар по школі у Білогорівці
авіаудар по школі у Білогорівці

Раніше Знай.UA повідомляв, що найближчими днями українців просять не ігнорувати повітряні тривоги через високу ймовірність ворожих обстрілів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, зокрема під час 8 та 9 травня українців просять бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Є інформація, що російські окупаційні війська можуть активізувати свої дії, адже вони так і не змогли похвалитися перед керівництвом особливими здобутками на фронті.

Саме через це існує велика ймовірність масових обстрілів у ці дні, тому не можна ігнорувати жоден сигнал про повітряну тривогу.