Через початок війни росії проти України спостерігалися перебої в інтернет-підключенні, а також проблеми з доступом в інтернет. У зв'язку з цим було прийнято рішення звернутися до засновника ЅрасеХ Ілона Маска.

Він люб'язно надав доступ до супутникового інтернету в Україні.

Starlink - це глобальна супутникова система для доступу до інтернету у важкодоступних куточках Землі. Працює вона за допомогою розташованих на орбіті супутників, і що найголовніше - його не можна відключити або зламати.

Starlink, скріншот: Youtube
Starlink, скріншот: Youtube

У той же час Ілон Маск вів перепалки з представниками росії в Твіттері: підколював кадирова і сперечався з Рогозіним. Дійшло до того, що американський геній просто викупив Twitter.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але на росії не вгамовуються і намагаються якось зачепити Маска. Виходить, відверто кажучи, у них так собі.

Ось зараз глава "Роскосмосу" Рогозін попередив Ілона Маска, що йому "доведеться відповідати по-дорослому" за постачання ЗСУ засобами військового зв'язку.

"За нашою інформацією, доставка і передача Збройним силам України абонентських скриньок прийому-передачі Інтернету від Starlink здійснювалися Пентагоном. Маску доведеться відповідати по-дорослому", - написав Рогозін у своєму телегам-каналі 8 травня.

Повідомлення Рогозіна
Повідомлення Рогозіна

Ну це вже серйозно. Маск напевно вже готує відео з вибаченнями і відправить Рогозіну особисто.

Нагадаємо, що Ілон Маск викупив Twitter за $ 44 млрд: Рогозіну приготуватися.

Раніше ми повідомляли, що Ілон Маск "обробив" Кадирова, який заступився за Путіна.