Стало відомо про те, що у Росії недостатньо високоточних боєприпасів. Використовували практично всі, а поповнити запаси нічим.

Про це стало відомо завдяки новій заяві британської розвідки. Опублікували нові дані на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter, де регулярно сповіщають про актуальну ситуацію в Україні.

Відзначається, що у Росії стало набагато менше високоточних боєприпасів, саме тому вони почали використовувати для бомбардування застарілі ракети і бомби.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На самому початку повномасштабного вторгнення в Україну, окупанти на кожному розі кричали про свою здатність наносити точкові удари, а також обмежувати збиток від бомбардувань для міст.

Зпуск ракети "Іскандер"
Зпуск ракети "Іскандер"

"Однак, оскільки конфлікт триває понад довоєнні очікування Росії, російські запаси високоточних боєприпасів, ймовірно, сильно виснажені. Це змушує використовувати легкодоступні, але застарілі боєприпаси, які менш надійні, менш точні і легше перехоплюються. Росії, швидше за все, буде важко замінити вже витрачену високоточну зброю", - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Крім того, завдяки війні в Україні, стало відомо про недоліки російської армії. Вони не здатні наносити великомасштабні високоточні удари. Вони піддали російські міста невибірковим бомбардуванням, абсолютно не думаючи про жертви серед цивільного населення.

Нагадаємо, що в ОПУ розповіли, чи чекати ядерного удару по Києву - не ведіться на страшилки

Раніше повідомлялося, що

Раніше повідомлялося, що помер журналіст Максим Мединський, захищаючи Україну від окупанта з 2014 року

Також, російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів