7 травня 1945 року був підписаний Акт військової капітуляції Німеччини, який почав діяти з 8 травня 23:01. При цьому, на вимогу СРСР був підписаний ще один Акт, який почав діяти 8 травня о 22:43 за середньоєвропейським часом, і 9 травня о 00:43 за московським.

Саме тому День Перемоги в СРСР та інших ближніх країнах відзначався 9 травня. Звичайно, для українців день Перемоги став знаковим в 2022 році, так як вони захищають свою землю від нападу росії.

А ось в самій рф 9 травня пройшов парад ганьби до Дня Перемоги. На подив, у багатьох містах обійшлися без повітряних парадів. Рот путіна Пєсков назвав причину - погодні умови. Хоча над тією ж Москвою не було ні хмарки.

Парад в росії до 9 травня
Парад в росії до 9 травня

Окремо відзначимо і промову путіна: ні оголошення війни Україні, ані оголошення загальної мобілізації від нього не послідувало. У його промові був інший досить цікавий нюанс...

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Всі ми знаємо про проблеми з папером, з яким зіткнулася росія. Лікарняні стали видавати на пожовклих аркушах СРСР, а самі росіяни не могли знайти навіть папір для принтера.

А ось 9 травня обділив самого володимира путіна, адже він читав свою промову, написану на листочках зошита. Тобто, навіть листа А4 бункерному дідові не знайшли.

Зі смішного на параді відзначимо, що було помітно, що військових росії не вистачає. І керівництво не придумав нічого кращого, аніж запустити лижників.

Українці не можуть насміятись з такого комедійного параду:
"Вбого", "Як куклус клан якийсь", "Стоять на асфальті, в лижі взуті. Чи то лижі не їдуть, чи то русня еб*нута", "Як можна так ганьбитися на весь світ?", "Парад ганьби", "Які вони нещасні...просто судоми передсмертні"...

Окремо хочеться відзначити "надпотужну техніку" росії. Напевно, розробляли роками і готують до відправки в Україну.

Військова техніка росії
Військова техніка росії

Нагадаємо, що 9 травня-День Перемоги: чому існує дві дати, і як росія знову намагається спотворити історію.

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс Макс Гордєєв назвав дату, коли припиняться обстріли українських міст.

Також стало відомо, що в ОПУ розповіли, чи чекати ядерного удару по Києву - не ведіться на страшилки.