Стало відомо про те, що Російська Федерація почала стягувати війська в Бєлгородську область. Все для того, щоб перешкодити Збройним силам України вийти на кордон.

Про це повідомили в Інститутi вивчення війни. Окупанти вкрай налякані тим фактом, що війна може бути перекинута на їх території.

Саме тому вони і вирішили здійснити нарощування військ в Бєлгородській області. У місті, що межує з українським Харковом. У такий спосіб вони планують зупинити українські контратаки, і тим самим не допустити виходу до україно-російського кордону.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Російські окупанти не залишають спроб оточити Харків з півночі і Сходу в "підковоподібній формі", незважаючи на наявність всього трьох батальйонних тактичних груп, що діють на півночі Харківської області.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Генеральний штаб ЗСУ зазначає, що російські війська накопичили 19 бтг в районі Бєлгородської області, і це на їхню думку має посилити їхні шанси на харківському напрямку.

Російські окупанти
Російські окупанти

Наступальні операції з їх боку можуть відновитися вже в найближчі кілька днів, однак, ЗСУ готові тримати оборону. Крім того, практично щодня звільняють від окупації населені пункти.

Найзапекліші бої зараз ведуться в Луганській і Донецькій областях. Російська влада хоче захопити ці території в межах кордонів, щоб зробити з них "ЛНР" і "ДНР", а потім зробити частиною росії.

Бєлгородська область, фото korrespondent
Бєлгородська область, фото korrespondent

Нагадаємо, що Денис Шмигаль висловився про зняття заборони для українців залишати країну

Раніше повідомлялося, що ЗСУ показали, як українські селяни подарували їм танки російських окупантів

Також, експерт вказав, кому і чому краще притнути мову і цим ми можемо допомогти нашій армії заради швидкої перемоги над росіянами.