Відомий російський опозиціонер Михайло Ходорковський зробив припущення, коли в Україні може закінчитися війна. Росія в будь-якому випадку програє.

Це він заявив під час свого чергового інтерв'ю.

За словами Михайла Ходорковського, закінчення війни в Україні залежатиме від того, чи зможуть українські захисники утримати Донбас, і тим самим відбити навалу російських окупантів. Якщо ЗСУ вдасться це зробити, то війна закінчиться ближче до осені, вересня місяця.

До кінця цього літа у Володимира Путіна залишиться всього два вибори, і всі вони погані. Тобто, означатимуть політичне самогубство

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Якщо українським військам вдасться встояти на Донбасі, то я думаю, що це все закінчиться до осені" - говорить Михайло Ходорковський.

Після цього, опозиціонер каже, що існує варіант і втрати Донбасу, але, в такому випадку "бандюгани" з оточення Путіна вимагатимуть "перемоги, якої вони досягти не можуть".

У разі захоплення Донбасу, російські окупанти можуть повторити спробу захоплення Києва, і в такому випадку війна триватиме дуже довго, але допускати цього не можна ні в якому разі.

При таких розкладах, як зазначає Михайло Ходорковський, перемога України на Донбасі більш реальна.

Михайло Ходорковський, фото: скріншот з відео
Михайло Ходорковський, фото: скріншот з відео

"Моє власне відчуття, що до вересня ми побачимо готовність Путіна до реальних переговорів, тому що реальних військ у нього не залишиться", – продовжив опозиціонер.

Будуть варіанти використовувати ще ядерну зброю, або ж оголосити загальну мобілізацію, але, все це політичне самогубство для Путіна.

Нагадаємо, що дитина в російської Перукарні став жертвою пропаганди: "мені сказали це блискавка"

Раніше повідомлялося, що Володимира Путіна обділили папірцем на параді і випустили лижників замість військових

Також, письменник Мартін Брестпояснив, чому українцям треба припинити планувати життя на місяць вперед