Українці на окупованих територіях продовжують чинити спротив російським загарбникам.

На окупованих територіях, українці, які з тих чи інакших причин не змогли залишити свої будинки, продовжують попереджати росіян, що їхній час уже близько. Листівки розклеюють на тих будинках та приміщеннях, які захопили загарбники. У телеграм-каналі управління розвідки, ГУР, розмістили фото з попередженнями.

Херсонці попереджають окупантів. Фото: Telegram
Херсонці попереджають окупантів. Фото: Telegram

"Російський окупант! Ми близько і вже працюємо по кожному з вас. Вас всіх чекає смерть" - такі листівки масово розклеїли по тимчасово окупованому смт Великий Бурлук, Харківська область.

Херсонці попереджають окупантів. Фото: Telegram
Херсонці попереджають окупантів. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Такі дії вже підняли на ноги фсбшників, які тепер безрезультатно шукають наших підпільників. 9 травня орки очікували побачити великі святкування "дня побєди", а отримали акцію в тилу на окупованій ними території.

Жоден рашист не знатиме спокою на нашій землі. Великий Бурлук — це Україна, як і інші окуповані нелюдами українські землі.

ЗСУ поступово звільнюють українські міста, станом на 10 годину 10 травня вже відомо про 1003 населених пункти, які було звільнено від окупантів. А у частині з них вже поновлюють інфраструктуру та будинки мешканців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що знайдено головний прорахунок російських військ в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США розповіли про спроби путіна "заморозити" конфлікт - хочуть виграти час.

Також "Знай.ua" писав, що білорусь розгортає сили спецоперацій на кордоні з Україною