Стало відомо про те, що в Сенаті США зареєстрували резолюцію про те, щоб визнати Російську Федерацію державою-спонсором тероризму.

Одними з автором проекту стали сенатори двох партій-демократ Річард Блументаль і республіканець Ліндсі Грем. Вони вважають, що Росія повинна відповідати за свої дії, і покинути українські території.

Сенат США. Интерфакс-Украина
Сенат США. Интерфакс-Украина

У даній резолюції йдеться про уряд окупантів, які в один момент перейшли всі межі дозволеного. Саме тому їх потрібно визнати державою-спонсором тероризму, як це вже зробили багато європейських країн.

"Це визнання буде важливим в американському законодавстві. Є тільки чотири країни, що мають таке визнання: Куба, Сирія, Іран і Північна Корея. Ми намагаємося включити в цей список Росію, щоб вона була п'ятою. Це компанія, з якою її потрібно асоціювати. Це тоталітарні режими, і вони не несуть добра", - заявив під час презентації резолюції її співавтор, сенатор від Республіканської партії Ліндсі Грем.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сенат США
Сенат США

Зараз США називають спонсорами тероризму тільки чотири держави, Це Північна Корея, Іран, Куба і Сирія, і зовсім скоро до них може приєднатися ще й Росія.

Варто відзначити, що Верховна Рада України проголосувала за це ще 14 квітня, і тим самим заборонила його пропаганду, а також пропаганду акту агресії Росії проти України.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

В Україні вже третій місяць йде війна через імперські амбіції російського диктатора, і вмирають мирні люди. Саме тому потрібно негайно зробити всі дії, щоб його зупинити.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що українські землі поступово стають чистішими окупантів-звільняють і відновлюють роботу інфраструктури

Раніше повідомлялося, що ЗСУ перетворили у купу металобрухту черговий вертоліт рф

Також, російський опозиціонер Михайло Ходорковський зробив прогноз про закінчення війни в Україні