Стало відомо про те, що Збройні Сили Російської Федерації намагаються роздобути острів Зміїний, а також північний захід Чорного моря. Роблять для цього все можливе, але, несуть величезні втрати.

Про це стало відомо завдяки новій заяві британської розвідки, яку опублікували на сторінці Міністерства оборони в соціальній мережі Twitter.

Збройні Сили України, як зазначають розвідники, продовжують знищувати Російські ППО, а також кораблі постачання. Використовують для цього безпілотники Bayraktar.

Також, існує невелика ймовірність того, що росіяни можуть зміцнитися на острові за допомогою крилатих ракет, і звичайно ж берегової оборони. Але, ЗСУ все ж зможуть забрати своє назад.

"У кораблів постачання загарбників мінімальний захист у західній частині Чорного моря після відступу Чорноморського флоту РФ до Криму через знищення ракетного крейсера "Москва". Росія зосередилася на зміцненні на острові Зміїний і якщо їй вдасться це зробити за допомогою стратегічних крилатих ракет ППО і берегової оборони, вони будуть домінувати в північно-західній частині Чорного моря", – йдеться у зведенні.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

При цьому, в Міністерстві оборони Російської Федерації постійно "хваляться" тим, що збили біля острова Зміїний українські літаки, а також БПЛА. Однак, чи вірити цим заявам-невідомо, адже досить часто вони люблять придумувати небилиці. Та й британська розвідка про це нічого не повідомляє.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що без умов для життя і в антисанітарії-бійці "Азова" закликають світову спільноту подбати про поранених, ціною здоров'я захищали Україну

Раніше повідомлялося, що українські землі поступово стають чистішими окупантів-звільняють і відновлюють роботу інфраструктури

Також, у Кабміні прийняли рішення про проведення цільової мобілізації громадян для відновлення України.