Українцям розповіли знову про героїв, які захищають українські території від російського зла. При цьому, ініціативу обороняти наші землі проявляють не тільки хлопці, а й прекрасні дівчата.

Цього разу на сторінці інформагентства Арміяinform у соціальній мережі Facebook розповіли історію молодої дівчини на ім'я Катя. Вона не могла дивитися, як російські окупанти творять зло на українських землях, і прийняла одне з найважливіших рішень у своєму житті.

Несе службу вона в бучанському батальйоні територіальної оборони Збройних сил України, а в перший місяць війни займалася волонтерством, і допомагала бійцям рити окопи в окупованому на той момент Гостомелі.

"Прагну захищати Україну, сім'ю, свою дитину, захищати і тих дітей, які втратили батьків через цю жахливу війну",-говорить про свою мотивацію Катерина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Військова Катерина, фото: Facebook
Військова Катерина, фото: Facebook

У дівчини є 12-річний син, тому, вона знає заради чого все це робить, і розуміє ціну перемоги. Про свою службу вона говорить коротко і лаконічно - з самого народження було відчуття, що потрібно ставати військовою.

"Ще в підлітковому віці, коли дівчина закінчувала школу олімпійського резерву з легкої атлетики, говорила мамі, що хоче служити в армії", – зазначає захисниця.

Українські захисниці. Фото: скрін youtube
Українські захисниці. Фото: скрін youtube

Всі вже розуміють, що військові - особлива нація, де кожен прийде на допомогу, і підкаже, як робити правильно.

У цивільному житті, до слова, вона є актрисою, але, війна це зовсім інше. "Тут немає запасних дублів. Тут все реально " - підсумувала вона.

Нагадаємо, що глава МВС Денис Монастирський висловився про зняття комендантської години

Раніше повідомлялося, що сенат США готується "насолити" Росії ще більше, ситуація в Україні змусила

Також, в Україні знищили до десяти російських генералів - не посидиш у штабі, коли армія не йде в бій