Українські воїни відбили наступ ворожої ДРГ на Донеччині, підбили танк та вогневі рубежі окупантів.

За інформацією Міністерства оборони України, в результаті бою батальйону "Сармат" із загарбниками, було знищено один російський танк, кілька вогневих точок та спостережний пункт противника.

Бійці батальйону Сармат. Фото: Telegram
Бійці батальйону Сармат. Фото: Telegram

"На один з наших підрозділів який веде оборону на одному з опорних пунктів була здійснена спроба штурму наших позицій", - розповідає український захисник Павло.

З'явилася бронетехніка противника на горизонті та була обстріляна. Піхота, яка вийшла з бронетехнікою також була обстріляна. Противник відійшов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Бійці батальйону Сармат. Фото: Telegram
Бійці батальйону Сармат. Фото: Telegram

В'ячеслав додає:

"Нас підняли до бою, ми підсвітили піхоті, дали два "осколка", щоб вони втихомирились, начебто допомогло це. Під час їхнього просування під обстріл потрапили і їхні позиції. Тобто було нанесено ураження по тимчасових місцях їхнього базування, рубежах, безпосередньо з яких вони висувалися".

Бійці батальйону Сармат. Фото: Telegram
Бійці батальйону Сармат. Фото: Telegram

Ще один сарматівець додає: "Сьогодні відпрацювали танк. Знищили його, чекали дуже довго.
Дуже довго нас кошмарив. Ніяк не могли його дочекатися, не бачили його. І нарешті це трапилося.Він виїхав, ми його побачили та більше нікуди він не поїде".

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти самі збирають проти себе докази для Гааги та розвіюють міфи про "бідних солдатиків".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка з "Азова" Пташка переспівала хіт Скрябіна під розстріляним заводом Азовсталь.

Також "Знай.ua" писав, що на Сумщині затримали колаборанта, який допомагав окупантам.