Радник керівника офісу Президента України Подоляк прокоментував заяви про приєднання Херсонської області до рф.

"Єдине звернення, яке можуть готувати "гауляйтери" Херсонської області, — прохання про помилування після вироку суду. Окупанти можуть просити приєднатися хоч до Марса, хоч до Юпітера. Українська армія звільнить Херсон, до якої б гри слів не вдавалися окупанти" — заявити Михайло Подоляк у своєму Twitter.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Подоляк прокоментував заяву колаборанта самопроголошеного заступника голови обласної військово-цивільної адміністрації Кирила стремоусова, який сказав, що колаборанти мають намір попросити президента рф путіна "приєднати" Херсонську область "до складу росії".

Наразі в рф звернення стремоусова прокоментував пєсков, заявивши, що такі рішення мають "приймати" мешканці населених пунктів. пєсков також посилався на референдум, який пройшов у Криму у 2014 році, заявляючи, що там все відбулося "легітимно", натякаючи на подібний референдум на Херсонщині.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

За даними британської розвідки окупація Херсонської області російськими військами запланована, з високою імовірністю довготривало.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти намагаються отримати контроль над островом Зміїний — ЗСУ не здаються.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава європейської дипломатії Жозеп Боррель висловився про постачання озброєння Україні.

Також "Знай.ua" писав, що моряк Дмитро розповів, як йому вдалося знищити російський бомбардувальник.