8 травня на "Азовсталі" загинув чемпіон Києва з боксу Моша Артем, який захищав Україну від окупантів зі зброєю в руках.

Про це розповівши у Facebook мати хлопця Ірина Єгорченко. Співчуваємо всім рідним і близьким, чиї захисники поклали життя за Україну.

Артем Моша. Фото: Facebook
Артем Моша. Фото: Facebook

"08.05.2022. В Азовсталь загинув мій син. Моша Артем Сергійович. Він пішов у вічність і знаходиться у вічних обителях. Божі руки це єдине місце, куди я можу відпустити свого сина.
Він загинув гідно, захищаючи Україну. Бог забрав його додому. Спасибі всім, хто стояв поруч, молився, постив, бився. Останнє листування з ним і фото мого героя. Ти був дуже хорошим сином. Побачимося синку, на небесах. Мама, яка любить і чекає зустрічі. Ми побачимося.
Спасибі за мирне небо", - написала жінка.

Остання переписка з мамою загиблого Артема. Фото: Telegram
Остання переписка з мамою загиблого Артема. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Захисники "Азовсталі" щодня звертаються до світової спільноти та просять евакуювати поранених, скалічених побратимів. Вони показали жахливі умови, в яких перебувають поранені: у повній антисанітарії, з відкритими ранами, перев’язаними нестерильними залишками бинтів, без необхідних медикаментів і навіть харчування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у "сірій зоні" Запорізької області загинув екснардеп Давид Жванія.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 22-річний морський піхотинець США загинув в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що військовий Сергій дізнався про смерть сина під час бою на Донбасі, але це його не зламало.