Улюбленець українців Віталій Кім записав коротке відео, де описав ситуацію на Харківському напрямку, та про сподівання, що скоро і на Миколаївському буде підкріплення.

На своєму Telegram-каналі Віталій Кім випустив нове відеозвернення до громади, де коротко описав ситуацію на передовій. Він заявив, що дуже радий за Харківський напрямок.

Віталій Кім. Фото: Telegram
Віталій Кім. Фото: Telegram

"Дуже радий за Харківський напрямок, те, що гонить наше славетне ЗСУ ворога за поребрик, чекаємо, коли до нас надійде підкріплення, щоб ми теж змогли трохи поштовхатися", - заявив Кім.

Він також розповів, що серед солдатів рф спостерігається масове явище, на всіх напрямках, росіяни саботують накази, не хочуть йти у м9ясорубку. На думку Віталія Кіма, це логічно, адже ніхто не хоче помирати. Тому вони ламають техніку, яка й без того поламана, не виконують злочинні накази.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Підтримую абсолютно. Взагалі, ситуація "win win" для росіян - і не помер, і наказ не виконав злочинний. І відмінно, сидиш далі в окопі. Тому підтримую, ламайте техніку, за це нічого не буде, вона і так ламається, можна списати".

Також Віталій Кім розповів, що написав у легіон "Свободная Россия", який набирає рух, туди вступають думаючі росіяни, та починають протидіяти режиму путіна. Подивимося, яку дадуть відповідь. Але на думку Кіма чудово, що такий рух з'явився, та воно розвивається.

Важлива деталь, - вони б'ються не за Україну, а проти путіна, - підкреслив очільник Миколаївської ОДА.

Нагадаємо, раніше ДБР направить в міжнародні інстанції документи окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батальон "Сармат" підбив танк загарбників, та вразив вогневі точки.

Також "Знай.ua" писав, що у Міноборони висловилися про військову деблокаду Маріуполя.