Стало відомо про те, що Російська Федерація не здатна повноцінно відновити боєздатність виведених з України військових підрозділів.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Вони опублікували нові докази того, що окупанти зазнають поразки практично на всіх ділянках, на яких вони почали наступ.

Після того, як світова спільнота ввела економічні санкції проти рф, агресор відчув значний занепад військово-промислового комплексу.

Вони вже втратили під час війни в Україні значну частину військово-технічного потенціалу, і ті навіть змушені поставляти техніку і озброєння, які були випущені більше 50-60 років тому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

спалена техніка рашистів
спалена техніка рашистів

"Однак така ситуація не бентежить керівництво кремля, йому все одно скільки і на чому відправляти "гарматне м'ясо" в бій за майбутнє "русского мира". Завжди знайдеться те, що іржавіє десятиліттями на складах і не захотіли свого часу закуповувати навіть країни третього світу. Зі складів довгострокового зберігання техніку в більшості навіть не можуть доставити в підрозділи " - йдеться в повідомленні української розвідки.

Підбита техніка рф. Фото: Telegram
Підбита техніка рф. Фото: Telegram

Незважаючи на всі ці проблеми, які є в окупантській армії, військових змушують приймати і доповідати командування про повну укомплектованість, а також про забезпечення бойових частин.

Підбита техніка рф. Фото: Telegram
Підбита техніка рф. Фото: Telegram

Тепер проржавіле і гниле військово-технічне відлуння кремлівського "великого минулого" стає основою російського "справжнього", і зовсім скоро їм доведеться це визнати.

Військова техніка росії
Військова техніка росії

Нагадаємо, що Путін не відмовився від своїх попередніх планів: захоплення Києва, Інсценування виборів та створення нового державного утворення-Генштаб ЗСУ

Раніше повідомлялося, що українець вибрався з могили після того, як його розстріляли росіяни

Також, українська актриса стала обороняти рідні землі заради майбутнього свого сина