Українцям розповіли історію ще одного нашого героя. Після початку повномасштабного вторгнення змінив мантію судді на камуфляж, і відправився захищати землі.

Новий пост був опублікований на офіційній сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр в соціальній мережі Facebook. Там регулярно розповідають про актуальну обстановку на фронті.

Суддя Верховного суду Іван Міщенко зараз захищає українські землі. Спочатку був у територіальній обороні в Києві, а потім став командиром взводу 93-ї бригади "Холодний Яр".

Зараз чоловік воює в "гарячих точках", зокрема на Ізюмському напрямку. Зі зрозумілих причин докладно не став розповідати про все, що там відбувається. Єдине, що він міг сказати - «тримаємо оборону», а всю іншу інформацію закликав отримувати з офіційних джерел.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Іван Міщенко, фото: Facebook
Іван Міщенко, фото: Facebook

"В даний час поширене порівняння Росії з нацистською Німеччиною і Гітлером. Але мені здається, що росіяни в цій війні перевершили те, що було у Другій світовій" - йдеться в повідомленні під постом.

Іван Міщенко при цьому є батьком трьох дітей, і міг спокійно виїхати з сім'єю в іншу країну, де зараз більш безпечно. Однак, як зазначає військовий, не бачив іншого виходу, і вважає це конституційним обов'язком кожного громадянина.

З військовою справою до цього пов'язаний не був, але, зараз прекрасно виходить виконувати всі завдання.

Іван Міщенко, фото: Facebook
Іван Міщенко, фото: Facebook

"Ми маємо справу з абсолютним злом. У наших людей відчувається дуже висока вмотивованість і готовність йти до перемоги. Ви згадували, що я не військовий. Насправді, серед моїх побратимів-представники абсолютно різних професій, які теж не є професійними військовослужбовцями. Але нам є з кого брати приклад і у кого вчитися. Наші професійні військові-боги війни " - продовжує розповідь чоловік.

ЗСУ на трофейних танках. Фото: Telegram
ЗСУ на трофейних танках. Фото: Telegram

Найскладніше зараз дається спілкування з дітьми, адже ведуться постійні обстріли, але потрібно залишатися в прекрасному настрої, щоб вони нічого не відчули.

Нагадаємо, що Путін не відмовився від своїх попередніх планів: захоплення Києва, Інсценування виборів та створення нового державного утворення-Генштаб ЗСУ

Раніше повідомлялося, що ДБР направить в міжнародні інстанції документи окупантів

Також, окупанти після колосальних втрат в Україні почнуть відправляти в гарячі точки випускників училищ-ГУР МО