Астрологиня Анна Карпєєва прогнозувала підписання важливих для України документів на початку травня ще в квітні. І, як ми знаємо, Джо Байден підписав нам ленд-ліз.

Ведучий Юрій Третяк вирішив знову поспілкуватися з астрологом, щоб прояснити, яким буде літо для України.

"Ми зараз проживаємо початок війни... Ця історія з мобілізацією в россії астологічно в тему... По суті для росії війни ж немає і всі думали, що в травні оголосять мобілізацію. Тому що астрологічно травень - початок війни. Я вже чула, що вони перестали говорити про спецоперацію, вони всі почали розуміти, що справа серйозна... Активність по ленд-лізу почнеться в червні",- розповідає Карпеева.

Джо Байден. Фото: скрін youtube
Джо Байден. Фото: скрін youtube

Також Анна поділилася інформацією про те, що після підписання ленд-лізу на початку червня (десь 9 число), Україна почне отримувати озброєння і далі на нас чекає "веселе літо" з великою кількістю зброї.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Астролог попереджає, що повертатися до України ще рано, тому що війна в активній фазі почнеться знову з початку літа. І вважає, що це буде продовжуватись до лютого 2023 року.

"Наступний етап, поворотний момент війни - це кінець липня-серпень. У серпні буде використано максимально те озброєння, яке буде нам поставлено, наступальне... У листопаді теж будуть божевільні зіткнення, а потім будуть акти капітуляції. А наступної весни можна буде повертатися".

Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео
Астрологиня Анна Карпєєва, скріншот з відео

Під капітуляцією Карпєєва має на увазі поразку саме путіна і росії.

"Ні в якому разі не можна думати, що все вже закінчено. Війна буде, і військові дії жорсткі ще у нас попереду",- ділиться Анна.

Нагадаємо, що таролог Хомутовська розповіла про зникнення Олексія Арестовича.

Раніше стало відомо, що таролог розповіла про майбутнє Олексія Арестовича і пояснила його талант "ясновидця".