Оперний співак Сергій Іванчук повернувся з навчання в Італії, щоб захищати Україну, зміг витягнути з окупації понад сотню українців, та отримав п'ять поранень.

Від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, оперний співак Сергій Іванчук повернувся з навчання в Італії. Він став волонтером, і за два тижні зміг вивезти в безпечне місце понад сто людей з Харківщини та Сумщини. Про це пише радник МВС Антон Геращенко.

Сергій Іванчук. Фото: Telegram
Сергій Іванчук. Фото: Telegram

Одного разу, його автомобіль розстріляли російські окупанти, але попри те, що він був поранений, зміг довезти людей в безпечне місце.

"Відчуваю, куля в ногу раз, куля в ногу два. Бачу, як відстрілюють пальці на руці. Нахиляюся, влітає куля в лобове скло якраз там, де повинна була бути моя голова. Відчуваю постріли в бік, в спину, але розумію, що за всяку ціну треба довезти наших до блокпосту", – згадує Сергій.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сергій Іванчук, сліди від поранень. Фото: Telegram
Сергій Іванчук, сліди від поранень. Фото: Telegram

Медики, яких вивозив Сергій в той день, надали йому першу допомогу.

Волонтер-співак розповідає, що бачив дома людей, яких він евакуював, і вони були зруйновані.

"Кілька днів затримки, і вже не було б кого вивозити", - розповідає Сергій.

Герой показав шрами після поранень, - він переніс вже шість операцій, проте це ще не кінець. Завдяки таким людям Україна вистояла в найважчий момент і саме такі люди наближають нашу перемогу!

Нагадаємо, раніше ми писали, що дівчина з Азова, яка втратила коханого за три дні по весіллі пообіцяла вижити та помститися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", десантники зробили "гарячу посадку" ударному російському вертольоту Мі-24.

Також "Знай.ua" писав, що українець вибрався з могили після того, як його розстріляли росіяни.