Чи не з перших днів війни Херсонська Чорнобаївка стала місцем, де українська земля щоразу скидала окупантів з росії силами героїчних ЗСУ.

Через це українці щовечора чекали від народного заспокійливого Олексія Арестовича інформації про нове знищення російських військ там. Адже росіяни, як скажені, раз за разом стягували туди свою техніку і потрапляли під шквальний вогонь українських воїнів.

Чорнобаївка, кадр з відео
Чорнобаївка, кадр з відео

Є в цій історії і зворотна сторона - жителі, які живуть у вічному жаху і паніці. Вони не розуміють, чому всі сміються і співають, коли у них вмирають люди від нестачі медикаментів.

Про це повідомляв Знай.uа.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Але не можна не визнати, що завдяки героїзму українців - і військових, і цивільних - Чорнобаївка стала місцем страху для рашистів. Про це свідчить чергове перехоплення СБУ.

Вони називають її "чистилищем" для живої сили і кладовищем для військової техніки.

"Наш опорник здесь на базе "чистилищем" называют. Он находится под постоянным обстрелом. К нам люди боятся ездить", - зізнається матері контрактник зс рф.

Він називає війну спецоперацією, та жінка обізнана зі звірствами рашистів в Україні і не погоджується з сином.

"Ага, у вас спецоперация, а детей и взрослых сколько погибло! Все разбомбили вы там", - доводить вона.

Російські військові. Фото: Youtube
Російські військові. Фото: Youtube

У розмові з батьком окупант деталізує: "У нас просто воевать нечем… Ничего у нас, ни техники, вообще ничего тяжёлого нету. Все разбомбили".

Він відверто натякає на тупість своїх командирів. "Приехали в Херсон, на базу, тут вообще ж*па: кладбище вертолётов... все, накрыло, нахр*н, градами", - бідкається загарбник.

Нагадаємо, що в Україні окупанти скоїли понад 200 екологічних злочинів: на відновлення підуть роки

Раніше ми повідомляли про теракт у центрі Запоріжжя: Артем Дехтяренко розповіли, як чоловік хотів загубити тисячі життів - замінував милицю.