Окупанти планують приєднати Маріуполь до Росії разом з "ДНР". ‎

Для цього загарбники проведуть референдум. Він може відбутися 15 травня, повідомляє радник мера Петро Андрющенко.

За всіма ознаками окупанти мають намір прямої інтеграції Маріуполя в росію. Перший крок, за словами Андрющенко вже зроблено — місто перейшло на російський код мобільного зв’язку. Після цього мають "зайти" російські банки та заклади вищої освіти.

Маріуполь. Фото: Youtube
Маріуполь. Фото: Youtube

Надходить інформація про намір організації та проведення референдуму в Маріуполі до приєднання до росії. Сайт Маріуполя 0629.com.ua назвав дату 15 травня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми також неодноразово отримували свідчення від джерел, що самоназваний мер називає саме цю дату. Не можемо ані підтвердити, ані спростувати — продовжуємо відслідковувати та фіксувати.

Азовсталь. Фото: Telegram
Азовсталь. Фото: Telegram

Нагадаю, що зошити в школах в Маріупольському районі та Маріуполі підписують "Маріуполь. Ростовська область"", - нагадав радник мера.

У підсумку можна стверджувати про прискорення прямої анексії Маріуполя.

Наразі українською в Маріуполі залишається лише одна споруда — це завод Азовсталь, який знаходиться під постійним вогнем з моря, землі та неба. Українські військові, які щодня вивішують жовто-блакитний прапор, звертаються до світової спільноти з проханням про порятунок.

Нагадаємо, раніше путін усвідомив всю "міць" своєї армії, і не знає як вибратися з війни в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кім розповів про те, як російські солдати не хочуть потрапити в м'ясорубку від ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що путін не відмовився від своїх попередніх планів захоплення Києва, інсценування виборів.