Експерти говорять про те, що російська федерація обов'язково розпадеться, потрібно лише трохи почекати. Ця приємна новина наздожене всіх раптово.

Про це в інтерв'ю Радіо НВ розповів дипломат Володимир Огризко.

На його думку, в найближчі два роки росія втратить величезну кількість грошей, і буде ні на що не здатна. Ось саме тому вони і почнуть валитися на шматки.

Парад в росії до 9 травня
Парад в росії до 9 травня

Багато хто вважає, що сучасний світ може прийняти росію лише тоді, коли вона стане окремими утвореннями. Володимир Огризко вважає, що цей процес незворотний, і стався б і без війни в Україні, проте трохи пізніше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Насправді це об'єктивний процес, безвідносно до того, хто говорить. Треба аналізувати те, що відбувається в цій країні і ми об'єктивно підійдемо до висновку, що у неї перспектив існування немає. Занадто багато там навіть внутрішніх факторів, які говорять, що вона довго не витримає, не кажучи зараз про те, що відбувається в зовнішньому просторі" - йдеться в повідомленні чоловіка.

фото Getty Images
Видобуток нафти, паливо, бензин \\ фото Getty Images

Раніше він вважав, що гроші у росіян можуть закінчитися ближче до 2035 року, коли вся Європа прийде до рішення відмовитися від російського газу і нафти, перейшовши на більш екологічні рішення. Самі ж росіяни не готові на це піти.

У сучасних реаліях, після початку повномасштабної війни, Європи може відмовитися від поставок з рф вже протягом року.

Документальні фільми про економіку і фінанси
Документальні фільми про економіку і фінанси, delo.ua

"Це означає, що і швидкість процесу, коли росія не буде отримувати гроші, з півтора десятиліть скоротилася до двох років. А що таке Росія без грошей, ми з вами прекрасно розуміємо-це нездатна країна, яка відразу почне валитися на шматки, тому що кожен з регіонів буде думати про свою безпеку, а не про те, що комусь захотілося зробити в далекій Москві" - продовжив дипломат.

Нагадаємо, що Олександр Невзоров розповів про базові цінності, які Путін відібрав у росіян

Раніше повідомлялося, що експерт назвав Світлану Тихановську непорозумінням, але порадив використовувати її як політика

Також, пропагандисти отримали нову методичку про "зомбування" свого народу: розповідають про перевагу української армії