З'явився черговий доказ того, як погано російське військове керівництво ставиться до своїх підлеглих. Вони відмовляються вступати в бій з ЗСУ, за що їм погрожують кримінальною відповідальністю.

Про це стало відомо завдяки новому ролику, який з'явився в мережі. Його зняв один з "мобілізованих" з ОРДЛО. Частину бойовиків намагалися спочатку захопити Харківську область, після чого відступили до кордону з рф. Там прикордонники відмовилися їх пропускати, і погрожували відповідальністю за зраду.

"Спостерігається така картина. Весь батальйон відійшов з позицій, і його не випускають. Люди вже другу добу на кордоні. Їх не випускають, ніяких коментарів не дають. Що робити, ми не знаємо. Нас не випускають. Погрожують в'язницею, розстрілом і так далі", - поскаржився він.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше вже з'являлася інформація стосовно того, що окупанти бояться воювати зі Збройними силами України, через що зріють масові бунти.

Щоб якось зменшити протестантські настрої окупантів, Москва почала відправляти в Україну так званих "досвідчених карателів", серед яких генерал Мурадов. Він відомий своєю жорстокістю після командування Об'єднаним угрупованням сил рф в Сирії.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Всього, практично за три місяці війни було ліквідовано понад 27 тисяч з особового складу окупантів, і вони поміняються набрати резервістів, але, нічого не виходить.

Нагадаємо, що Росія готує моторошну провокацію, українців просять бути уважними

Раніше повідомлялося, що ЗСУ спалили найсучасніший російський танк Т-90М "Прорив", яким керували " біатлоністи — - розстрілював мирних жителів

Також, пропагандисти отримали нову методичку про "зомбування" свого народу: розповідають про перевагу української армії