Стало відомо про те, що російські пропагандисти змушують окупантів брати участь у зйомках агітаційних роликів.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Там надали докази того, що росіяни знову готують провокації.

Справа в тому, що для імітації успішного наступу "другої в світі армії", а також щоб показати своїм громадянам картинку гуманізму "воїнів визволителів" намагаються зняти нові сюжети.

Російські пропагандисти почали змушувати командирів окупаційних підрозділів відводити з передових позицій і виділяти в їх розпорядження особовий склад і військову техніку для участі у фільмуванні агітаційних роликів і фейкових "репортажів з передової".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На що вони тільки не підуть заради красивої картинки, і щоб довести своєму народу, мовляв все йде за планом. Хоча, всі давно розуміють, до чого все йде - до програшу окупантів в Україні.

Російський окупант. Фото: скрін youtube
Російський окупант. Фото: скрін youtube

"Окупантів примушують копати окопи в тилових районах і імітувати обладнання передових позицій, стріляти з мінометів, танків і артилерії, імітувати штурмові дії і проводити розмінування території" - йдеться в повідомленні ГУР МО.

При цьому, від окупантів потрібно по кілька разів мінувати, а також розмінувати вже очищену від боєприпасів територію. Від такого стану справ стає навіть смішно.

Російські окупанти
Російські окупанти

Під час одного з таких «розмінування», кілька російських окупантів отримали осколкові поранення і контузію. Але, це не засмутило пропагандистів, адже, сюжет вийшов більш реалістичний. А на здоров'я своїх підлеглих їм абсолютно все одно.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що російські військові назвали Чорнобаївку "чистилищем", мамки починають переживати

Раніше повідомлялося, що улюблений "заспокоювач" українців Олексій Арестович захоплений героїчним протистоянням ЗСУ

Також, годував і розхвалював окупантів — на Сумщині СБУ затримала нардепа "Нашого краю" за підозрою в держзраді