Росія почала погрожувати тепер Швеції і Фінляндії, після того, як ті прийняли рішення стати частиною НАТО. Може повторитися така ж ситуація, як і з Україною.

Про це стало відомо завдяки британському журналісту ВВС Стівену Розенбергу, який є редактором російського сегмента, і раніше був московським редактором видання.

За його словами, росіяни класично відреагували на бажання будь-якої країни стати одним з членів Альянсу. Вони почали відразу ж погрожувати ядерною зброєю, і чекають моменту, щоб нанести «превентивний удар», як вони звикли це робити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пропаганда, фото: скріншот
Пропаганда, фото: скріншот

"Російське державне телебачення про бажання приєднатися до НАТО Фінляндії / Швеції:" офіційна причина-страх. Але у НАТО у них буде більше страху. Коли бази НАТО з'являться в Швеції і Фінляндії, у Росії не буде іншого вибору, окрім як нейтралізувати дисбаланс і нову загрозу, розгорнувши тактичну ядерну зброю" - йдеться в повідомленні.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що днями Фінляндія і Швеція прийняли офіційне рішення, щоб стати членом НАТО. Вони завжди відмовлялися від цього, хоча знали, що їх без печалі швидко приймуть до Альянсу. Війна в Україні їм показала, що коли у вас спільні кордони з Росією, потрібно бути готовими до всього, і знати, що якщо потрібно - ви будете захищені.

Рішення про прийняття двох країн в НАТО трапиться може вже в червні.

НАТО. Фото: YouTube
НАТО. Фото: YouTube

При цьому, Україна після такого знову заговорила про свої амбіції стати частиною НАТО. Вони сподіваються, що там зрозуміли помилки, які були ними здійснені на початку війни.

Нагадаємо, що улюбленець українців Віталій Кім розповів, що йому погрожують, але у нього є зброя

Раніше повідомлялося, що 14 травня всі харків'яни, та й українці отримали приємні новини про те, що ЗСУ пішли в контрнаступ на Ізюмському напрямку.

Також, російські пропагандисти роблять ролики" про успіхи " окупантської армії.