Бійці загону спецпризначення "Азов" разом з прикордонниками і військовими ЗСУ вже третій місяць боронять Маріуполь і захищають завод "Азовсталь".

У своїх зверненнях вони завжди говорять, що ніколи не здадуться і будуть стояти до кінця. У правдивість цих слів вірить дружина одного з азовців - Оксана, яка погодилася дати інтерв'ю в проєкті "Розмова",

Оксана, дружина воїна "Азова", фото: Знай.uа
Оксана, дружина воїна "Азова", фото: Знай.uа

"Одне я знаю точно - вони ніколи не здадуться в полон. Ці хлопці останню гранату залишать для себе. Ніколи вони не здадуться. Вони дуже мужні воїни, вони справжні лицарі своєї країни",- переконана Оксана.

Дівчина ділиться, що зв'язок з чоловіком у неї зрідка є, але він не пише, як йдуть справи на заводі "Азовсталь", він просто повідомляє, що він живий і все з ним в порядку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ведучий запитав у українки, що ми можемо зробити для того, що Маріуполь вистояв, а "Азов" зміг захистити місто.

"Ми сподіваємося, що кожен українець молиться за цих та інших воїнів, які захищають нашу країну. Вони всі герої. Дуже просимо підписати петицію "Save Mariupol". Ми всі розуміємо, як важко, тому що ці хлопці є кісткою в горлі у цього покидька, який таке творить в нашій країні",- міркує Оксана.

Оксана, дружина воїна "Азова", фото: Знай.uа
Оксана, дружина воїна "Азова", фото: Знай.uа

Дружина азовця зі сльозами каже, що навіть не хоче допускати думки про те, що чоловіка більше не побачить. Вона не уявляє собі майбутнього без коханого. Українка переконана, що ця війна закінчиться перемогою нашої країни.

"Інакше не може бути, я в це вірю, це буде так. Я вважаю, що це буде довга війна. Можливо такий дуже гарячий період закінчиться через кілька місяців, але війна буде тривалою. Нам потрібно всім зібратися і вистояти. Україна переможе".

Нагадаємо, що дружина бійця "Азов" Оксана не хоче повертатися в Маріуполь і перейшла на українську мову.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Лукашенко намагається уникнути прямої участі у війні, однак путін не дає спокою.