Білоруський диктатор Лукашенко під час зустрічі ОДКБ заговорив про "розчленування України", та закликав членів ОДКБ боротися з розширенням НАТО.

"Без якнайшвидшого згуртування наших країн, без зміцнення політичних, економічних, військових зв'язків – нас завтра може не бути", - сказавши самопроголошений президент білорусі лідерам ОДКБ. Про це повідомляє білоруське ЗМІ.

Натомість Україну маріонетка путіна у Білорусі вирішив "розчленувати":

"Для продовження конфлікту Україну продовжують накачувати зброєю. Цілі зрозумілі — максимально послабити росію, втопивши її в цій війні. А може, зробити так, щоб палахкотіло ширше. Якщо задум такий — відсидітися ні в кого не вийде. Найнебезпечніша тенденція сьогодні в Україні — розчленування України. Вже створені тисячні підрозділи, щоб під виглядом миротворців зайти в Україну і захистити її".

Також повідомляється, що питання про залучення ОДКБ до "спецоперації в Україні" на саміті Організації в Москві не ставилося і не обговорювалося.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

Що ще сказав лукашенко:

- Захід нацьковував Україну на Білорусь. Пічкал нацизмом та націоналізмом;

- Україна здійснювала розвідку у повітряному просторі Білорусі. Тому був задіяний режим оборони у союзі з Росією;

- США під виглядом миротворців планують приїхати до України та розщепити її.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Польщі заговорили про демілітаризацію Калінінграда.

Як повідомляв портал "Знай.ua", фінський генерал відповів росіянам на претензії про вступ до НАТО.

Також "Знай.ua" писав, що дружини захисників "Азовсталі" зажадали екстрадиції для своїх коханих.