Стало відомо про те, що в центі Маріуполя було знайдено ще одне місце масового поховання мирних людей. Тих, хто спокійно жив на цих землях до приходу російської влади, якщо її так можна назвати.

Супутником було зафіксовано вже четверте місце масового поховання біля оточеного Маріуполя. Це прямо в самому місті, і не так далеко знаходиться Центральне кладовище.

Про це стало відомо після того, як були проаналізовані знімки компанії Maxar.

Маріуполь, фото: вільне джерело
Маріуполь, фото: вільне джерело

Про це місце міському голові Маріуполя Петру Андрющенку повідомили кілька днів тому. До міськради надійшла інформація про розконсервацію історичного кладовища "Некрополь", де може перебувати так звана "братська могила".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кладовище, фото: скріншот з відео
Кладовище, фото: скріншот з відео

Це місце було знайдено, і складається воно їх двох траншей, що досягає не менше 30 метрів в довжину.

Ховати людей масово тут почали ще на початку березня. На знімках за 9 березня вже видно, що дві траншеї, де масово ховали людей, закопані.

Маріуполь. Фото: Youtube
Маріуполь. Фото: Youtube

Кадри говорять самі за себе. Це не люди з нами воюють. Їм абсолютно плювати на життя інших.

Все за даними української влади в Маруіполі, від рук окупанта померло не менше 25 тисяч громадян. Це справжній геноцид нашого народу.

Потрібно зробити все можливе, щоб вигнати з наших земель українську армію, і завдяки Збройним силам України, відбудеться це зовсім скоро.

Нагадаємо, що українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль: залишили лише жменьку попелу

Раніше повідомлялося, що Михайло Федоров показав, як у Росії реагують на смерть окупантів їхні близькі

Також, що окупанти рф почали погрожувати своїм дружинам, робитимуть все те, що в Україні