Стало відомо про те, що війна в Україні може закінчитися тільки після того, як буде повернуто назад Кримський півострів. Київ вже готується.

Про це стало відомо завдяки новій публікації американської газети Wall Street Journal. Вони стежать уважно за ситуацією в Україні, і регулярно діляться своїми думками і новими даними.

Кримський міст. Фото: Youtube
Кримський міст. Фото: Youtube

У офіційного Києва, на їхню думку, сильно змінилася риторика після трьох місяців повномасштабної війни. Раніше керівництво країни домагалося того, щоб окупантські війська вийшли на позиції до 24 лютого, і тільки тоді можна було б вирішувати питання Донбасу і Криму.

Зараз же, після отримання важкого озброєння від міжнародних партнерів, мова йде вже про повернення собі всієї території Донбасу і півострова Крим.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крим, військові - фото Слово і Діло
Крим, військові - фото Слово і Діло

Напади тривали в двох частинах країни, і президент України Володимир Зеленський пообіцяв українцям, що російським військам, які принесли на нашу землю біль і руйнування, скоро прийде кінець.

У перші дні повномасштабного вторгнення в Україну увійшли не менше 30 батальйонів з Росії, однак, як розповів український чиновник, Збройні Сили України ліквідували вже 25% з них.

Донбас, фото: вільне джерело
Донбас, фото: вільне джерело

Змінюється і риторика заходу. У суботу міністри закордонних справ " Великої сімки "в спільній заяві заявили, що"будуть підтримувати наше зобов'язання на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, включаючи Крим, і всіх територій".

Британський політичний лідер Борис Джонсон також підтримав думку про те, що вся територія України повинна бути вільна від російського зла.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що український герой змінив шаблю на автомат, і тепер обороняє землі від окупантів

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович поділився новим прогнозом, в черговий раз дав надію українцям

Також, вдячний Зеленський записав окреме відео захисникам України за відвойований рубіж