Стало відомо про те, що за поразку в Україні, російська влада показово карає командирів окупаційних військ. Що про це відомо.

Повідомили таку інформацію в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. На Офіційних акаунтах відомства в соціальних мережах з'явилися докази того, що окупанти пробивають в черговий раз дно.

За час російсько-української війни, жодних стратегічних завдань, які поставив 23 лютого окупантам російський диктатор, виконані не були.

"Непереможна і легендарна" армія виявилася ордою вбивць, мародерів, ґвалтівників і боягузів під керівництвом нездар і злодіїв. Некомпетентність російської військової верхівки перевершила всі очікування світової спільноти. Щоб зменшити наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності, кремлівська влада намагається звинуватити у всіх невдачах і поразках командирів окупаційних частин і з'єднань" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крейсер "Москва", фото: вільне джерело
Крейсер "Москва", фото: вільне джерело

Пошук винних проводять як і раніше, в кращих сталінських традиціях. Росіяни не змінюють цю методичку вже багато років.

Наприклад, за потоплення крейсера "Москва" від посади був відсторонений командувач Чорноморського флоту ігор Осипов. Крім того, його навіть заарештували.

Також, кримінальні дії були розпочаті проти Першого заступника Сергій Пінчука. За втрати до особового складу та озброєння з посади звільнили Владислава Єршова - він керував шостою армією.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ
Фото: Генеральний штаб ЗСУ

У зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань відсторонені від посади командувача 22 АК Південного військового округу в Криму генерал-майор Аркадій Марзоєв. Усунули з посади і командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення полковника Михайла Пономарьова.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що в Маріуполі виявили ще одну братську могилу: російські окупанти перетворюють місто на Некрополь

Раніше повідомлялося, що окупант поїхав проводити денацифікацію, і потрапив під колеса своїх

Також, російські окупанти продовжують здаватися в полон, не менше сотні танкістів за перші тижні війни-ГУР МО