Переговорний процес з рф призупинено з декількох причин, наразі вони не можуть просуватися, так вважає Михайло Подоляк, один з учасників переговорного процесу.

Радник голови ОП Михайло Подоляк назвав три причини того, чому переговори з РФ поставили на паузу. Він розповів українцям у Прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

"Переговорний процес дійсно на паузі. Чому? Причин декілька. Росія не демонструє ключового – розуміння сьогоднішніх процесів у світі. Росія досі не розуміє, що ситуація в Україні взагалі не така, як вони про це думали спочатку. По-друге, росія не розуміє, що в будь-якому сенсі війна йде вже не за правилами, графіком чи планами росії. Спротив України та спротив професійний тільки наростає. Тому жодних своїх цілей рф не досягне", - зазначив він.

За словами Подоляка третя причина — це те, що росіяни не можуть відмовитися від нагнітання на внутрішньому ринку. Політична еліта країна боїться говорити правду, рф продовжує перемовини, проте виключно як елемент пропаганди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Росія хоче побачити в дії всі пакети міжнародних економічних санкцій і остаточно зрозуміти дійсну "боєздатність" своєї армії, а також втратити залишки своєї репутації, - вважає Подоляк.

Подоляк заявив, що наразі не йдеться про вихід з переговорного процесу української делегації, а йдеться тільки про доцільність і конкретику на даному етапі. Він буде відновлений, і, на думку радника ОП, модератором буде Зеленський.

Нагадаємо, раніше жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві заявили про наміри повернути Крим у рідну гавань

Також "Знай.ua" писав, що путін знайшов собі нову жертву після України.