На росії пропагандисти вигадали нову страшилку, та лякають своїх "зомбі" нібито нападом України.

Хвора уява людей з сусідньої північної країни не перестає дивувати дедалі ганебнішими вигадками. Ще нещодавно всі просували ідею про захоплення України якщо не за години, то за кілька діб, а вже за три місяці з'являються нові лякалки, з яких виходить що маленька в кільканадцять разів менша країна може напасти на великого монстра.

Заголовки росЗмі щодо ситуації навколо війни, яку розв'язала росія проти і на території України, нормальній людині можуть видатися трохи дивними. Але не у випадку з рф, де спостерігаються значні проблеми з розумовими функціями у більшої кількості населення.

"Україні передбачили катастрофу у разі вторгнення до Росії", - громогласно звучить заголовок у одній з провідних змі у рф. При чому у самій статті посилаються на якогось американського експерта, який припускає, що у разі, якщо Україна вирішить вторгнутися на територію рф, наслідки будуть непередбачувані. Не здивує, якщо американський філософ кинув таку статтю за великі гроші які прилетіли йому з гаманця якогось рашиста.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Погодьтесь, за неповні три місяці ми досягли значних результатів. Від меседжу 24 лютого: "Росія захопить Україну за 3 дні", до 17 травня: "українці, може все-таки не потрібно вторгатися на територію рф?" пройшло не так багато часу, а у людей кардинально змінилися орієнтири.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти будуть намагатися активізувати наступ на Донбасі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ показали росіянам, як використовують трофейну техніку проти окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що путін почав особисто контролювати пересування військ на Донбасі