Українські воїни десантники та сухопутні війська знищили ворожу техніку разом з особовим складом.

На відео, яке зафіксували за допомогою БПЛ видно, як артилеристи-десантники 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України знищують російських окупантів разом з військовою технікою.

ДВШ ЗСУ розгатили БМП та окупантів. Фото: Telegram
ДВШ ЗСУ розгатили БМП та окупантів. Фото: Telegram

Віртуозно точна стрілянина бригади ДШВ, і її результати. Розбембана техніка та мертві орки.

У повідомленні зазначають, що Бойова машина піхоти та "заблукавші" окупанти пішли вслід за "Русским военным кораблём". Також десантники запевнили, що будуть і надалі продовжувати вести бойові дії та знищувати ворогів України.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

ДВШ ЗСУ розгатили БМП та окупантів. Фото: Telegram
ДВШ ЗСУ розгатили БМП та окупантів. Фото: Telegram

Десантно-штурмові війська призначені для раптового захоплення ворога, виконання тих бойових завдань у тилу ворога, які неможливо виконати іншими силами та засобами. ДШВ знаходяться у постійній бойовій готовності, здатні виконувати завдання будь-якої складності в будь-яких умовах. Цей рід військ характеризуються високою маневреністю та автономністю дій.

Цього ж дня десантники підбили "Стрілою" безпілотний літальний апарат російських окупантів "ZALA 421-08" був назавжди "приземлений" 80 окремою десантно-штурмовою бригадою ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що воїни ЗСУ знищили особливо небезпечного шкідника на полях України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Арестович про плани повернути окуповані території військовим шляхом, але без штурму.

Також "Знай.ua" писав, що окупований Донбас не тільки розцвітає, але й покривається жовто-блакитними смужками.