Війна війною, а обід за розкладом. Навіть на фронті потрібен кухар, який погодиться в небезпечних умовах годувати цілий підрозділ захисників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook.

Одним з таких героїв є нацгвардієць Рембо. Він тримає оборону на фронтовій кухні, і забезпечує їжею величезну кількість військових. До війни Роман любив завжди готувати, але, професійним кухарем не вважав себе.

"Пішов на кухню, тому що треба. Кожен повинен робити максимум, що може для перемоги. Я люблю готувати, швидко вчуся, ось і вирішив, чому б не спробувати", – розповідає Роман.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Військова частина, куди мобілізувався Роман, зараз виконує бойові завдання в східній частині країни. Часто буває так, що доводиться готувати їжу в польових умовах. Іноді навіть на відкритому багатті.

Військовий Роман, фото: Facebook
Військовий Роман, фото: Facebook

Іноді немає вибору продуктів, які хотілося б бачити, і тому доводиться придумувати страви з того, що є. В умовах війни перебирати не можна, і головне, щоб вона була ситною, і три рази на день.

"Якщо потрібно, я можу не спати, і навіть не їсти сам, але побратимів нагодую. Знайду все необхідне і у хлопців буде гаряче, друге і компот" - запевняє гвардієць.

Військовий Роман, фото: Facebook
Військовий Роман, фото: Facebook

До слова, У Романа також є брат, який захищає Україну в лавах Національної гвардії України. Але, на жаль вони в різних підрозділах, хоч, і постійно на зв'язку. Сім'я вірить, що незабаром їм вдасться побачитися, і вони влаштують свято на честь перемоги України.

Військовий Роман, фото: Facebook
Військовий Роман, фото: Facebook

Нагадаємо, що кримський татарин після переслідувань на батьківщині пішов у ЗСУ, щоб врятувати свій народ

Раніше повідомлялося, що захисник Чернігівщини з позивним "добрий" розповів про пекло, яке пройшло

Також, російські пропагандисти готують провокацію з іноземними ЗМІ: проведуть прес-тур окупованими територіями