Велика Британія оголосила про надання Україні додаткової допомоги у розмірі 1,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Київ отримає далекобійну артилерію, протикорабельні ракети і безпілотники, уточнив Джонсон у своєму Twitter. Великобританія оголосила про надання Україні додаткової допомоги в розмірі 1,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Борис Джонсон. Фото: YouTube
Борис Джонсон. Фото: YouTube

"Сьогодні вранці підтвердив британську солідарність з українським народом моєму другові
Володимиру Зеленському, зокрема для відважних захисників Маріуполя. Ми з Президентом провели широку дискусію. Я інформував про підтримку, яка надходить для оборони України, включаючи артилерію великої дальності, ракети берег-корабль і безпілотні дрони", - заявив Джонсон.

Він уточнив, що це є частиною додаткового пакета військової допомоги Україні в розмірі 1,3 мільярда фунтів стерлінгів. Також Джонсон розповів, що обговорив з Зеленським, шляхи для подолання економічної та глобальної економічної кризи, через блокування путіним чорноморських портів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Борис Джонсон та Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Борис Джонсон та Володимир Зеленський. Фото: YouTube

"Ми терміново розглядаємо варіанти відкриття критичних морських і наземних шляхів постачання українських зернових запасів", - заявив Джонсон.

Нагадаємо, раніше ми писали, що спікекр МЗС рф захарова назвала, де можуть "бути розміщені засоби ППО".

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Молдови Майя Санду вимагає від рф виведення військ з "Придністров'я".

Також "Знай.ua" писав, що у російській армії почали шукати "цапів відбувайлів", а також покривати винних.