Щодня українські окупанти чинять опір та контратакують на всіх ділянках фронту, яких сконцентрувався на сході та півдні України.

У мережі показали, як 80 окрема десатно-штурмова бригада позбавила окупантів одного танку. Відео розмістили на сторінці бригади у Facebook.

"В ході запеклих сьогоднішніх боїв одним із підрозділів 80 окремої десантно-штурмової бригади знищено близько 10 броньованих одиниць техніки, а наш розрахунок ПТРК "Стугна" знищив 2 танка і БМП русні", - написали в коментарі ДШВ.

Підірваний танк. Фото: Telegram
Підірваний танк. Фото: Telegram

Щоденна праця наших ЗСУ демонструє результат. На Харківщині окупантів поступово відтискають, а от у Донецькій області ведуться запеклі бойові дії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також сьогодні попрацював Стінгер, та підсмалив один з російських гвинтокрилів. За добу, що минає, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил знищили 8 танків, 14 одиниць бойової броньованої техніки, 6 одиниць автомобільної техніки. Підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили 1 безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10".

Підірваний танк. Фото: Telegram
Підірваний танк. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що президент-утікач, Віктор янукович, який підозрюється в організації незаконного переправлення осіб через держкордон, може бути затриманий та арештований.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Велика Британія оголосила про надання Україні додаткової допомоги у розмірі 1,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Також "Знай.ua" писав, що заступник командира "Азову" записав термінове відео: про фейки окупантів та спецоперацію.