Юлія Тимошенко розповіла, чому знову змінила свій імідж, повернувшись до знайомої коси.

Лідерка партії "Батьківщина" відправилась у Польщу і дала там інтерв'ю, де, зокрема розповіла про зміну свого іміджу, та повернення до старої, звичної коси, через всю голову.

Юлія Тимошенко. Фото: Instagram
Юлія Тимошенко. Фото: Instagram

Відповідаючи на запитання, що лідер однієї з основних політичних сил робить у Польщі під час війни, Тимошенко запевнила, що вперше після 24 лютого виїхала з України, щоб організувати допомогу пораненим солдатам та переселенцям. До цього вона була в Києві та "в багатьох гарячих точках нашої країни".

А щодо зачіски сказала: "Розпущене волосся заважає в бою".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Тимошенко розповіла, як війна вплинула на її життя. Війна змінила життя усіх українців. "У нас були постійні сутички всередині країни, ми були поділені на схід і захід, у нас постійні сварки через українську мову, НАТО. Ми завжди шукали те, що робить нас різними. Але перша російська ракета, що потрапила на нашу землю, об'єднала український народ, тепер ми єдине ціле", - заявила Тимошенко.

Нагадаємо, від своєї звичної коси Тимошенко відмовилася в листопаді 2020 року. У передвиборчій гонитві вона з'явилася із чубчиком, а волосся зібрала на потилиці. Узимку 2021-го Тимошенко з'явилася у стінах парламенту з "риб'ячою косою".

Нагадаємо, раніше Київ отримає далекобійну артилерію, протикорабельні ракети і безпілотники, від Великої Британії, заявив Джонсон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Запоріжжі окупанти заблокували рух більше ніж тисячі машин - третю добу люди живуть на дорозі.

Також "Знай.ua" писав, що брат колишнього нардепа Олега Царьова затриманий СБУ за зраду.