Після того, як була розвінчана інформація про участь Кіри Рудик, очільниці партії "Голос", в обміні захисників "Азовсталі", та виявилося, що жінка жодним чином не дотична до процедури перемовин, Кіру Рудик помітили у Польщі.

У мережі з'явилася інформація, що Кіру Рудик бачили у польському Хелмі.

"Щойно моя знайома бачила Кіру Рудик у польскому Хелмі з валізами. Тільки не це. Хто ж тепер захищатиме Київ", - повідомив блогер та журналіст Сергій Іванов у своєму телеграм-каналі.

Скриншот повідомлення. Фото: Telegram
Скриншот повідомлення. Фото: Telegram

Українці кепкують з Кіри, та стали називати її саркастично "захисницею". На сторінці в Instagram Кіри, з'явились справедливі зауваження, мовляв, депутат спочатку зробила селфі у військовій формі, а потім втекла за кордон.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кіра Рудик. Фото: Instagram
Кіра Рудик. Фото: Instagram

"Як там в Польщі? ТрО Варшава?", "Ну і чого це ти тікаєш з країни, чи фото з автоматом зробила можна і накивати п'ятами?", "Шо все? Навоювалася? Зустрічай Польща?", "Хто ж тепер нас захищатиме? Як нам вижити? Наша головна захисниця вже не з нами", - написали в коментарях українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Раніше Михайло Подоляк прокоментував інформацію щодо участі в переговорному процесі Кіри Рудик. Він заявив, що депутата Рудик у переговорному процесі… немає. І ніколи не було. Взагалі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що глава партії "Голос" Кіра Рудик видала себе за перемовника стосовно евакуації українських воїнів з "Азовсталі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анджей Дуда виступив у Верховній Раді разом із Зеленським, а путін запустив по Києву ракети.

Також "Знай.ua" писав, що Григорій Решетник повернувся з родиною в Україну, про що сповістив шанувальників в Instagram