Знаменитий український хореограф, зірка шоу "Танці з зірками" Влад Яма розповів, що вже вкотре, із ще більшим завзяттям вирішив долучитися до онлайн-викладання танців.

У своєму сторіс Instgaram Влад Яма повідомив, що розпочинає давати уроки танців для всіх українців. Він долучився до першого у світі онлайн фітнес-клубу, та розповів, що під час курсу всі хто доєднається зможуть покращити свою фізичну форму, та емоційне здоров'я.

Також Влад буде розповідати про дієти та харчування. І онлайн можна буде потанцювати разом з Владом під час занять.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Влад Яма повідомив, що 50% з усіх надходжень онлайн фітнес-клуб перераховує на ЗСУ.

Судячи з загару Влада, можна припустити що він знаходиться за межами України. На його сторінці не має свіжих фотографій, яки б дали можливість визначити локацію танцюриста. Проте це лише підкреслює те, що кожна людина має особисті причини бути в тому чи іншому місці. Однак Влад щиро підтримує Україну, та засуджує напад росії на нашу країну.

Він перейшов на українську, та спілкується зі своїми шанувальниками суто українською мовою. Це надзвичайно важливо, адже він як публічна особа може навернути багатьох людей до рідної мови.

Перше заняття з онлайн-фітнес-танцям Влад провів 22 травня, проте, швидше за все до уроків можна доєднуватися у будь-який час.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Влад Яма занурився в довоєнні спогади і поділився щасливим моментом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Саліванчук поділилася простим рецептом смачного і швидкого обіду для тих, хто живе від сирени до сирени.

Також "Знай.ua" писав, що Ектор Хіменес-Браво зізнався, що українці надихають його своєю боротьбою і незламністю.